Zaklad gastronomiczny oferujacy uslugi

System POS to program gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tym podobne.

Dla niskich a cięższych lokali POS bardzo dobra sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także mocnych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dostosowane do książce na pewnej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni zarządzanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem książki w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Jinx Repellent Magic FormulaJinx Repellent Magic Formula. Aveți grijă de viitoarele dvs. mulțumiri pentru lumânarea magică

Zgodność z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a systemami, które usprawnią działanie każdego domu. Życie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.